ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ : ΕΥΚΟΛΟ, ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ

2011-01-28 07:22

 

ΔΩΡΕΑΝ  Πρόγραμμα Δημιουργίας & Δημοσίευσης Ιστοσελίδας

http://www.webnode.com/r/e2br1993

Ζείτε στην εποχή του INTERNET, έχετε εταιρεία, κατάστημα, επιχείρηση και δεν έχετε ακόμα την δική σας ιστοσελίδα;

Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να την δημιουργήσετε, να μπείτε δυναμικά στην αγορά, να γίνεται ανταγωνιστικοί και να αυξήσετε σημαντικά τα κέρδη της επιχείρησης σας.

Η αντίληψη ότι η δημιουργία ιστοσελίδας και η δημοσίευση της στο Internet θα σας στοιχίσει πολλά χρήματα ή αν επιχειρήσετε να την φτιάξετε μόνοι σας απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις προγραμματισμού είναι εσφαλμένη. Πλέον υπάρχουν προγράμματα που σας βοηθούν να δημιουργήσετε τη δική σας ιστοσελίδα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά εύκολα και απλά χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ και χωρίς να χρειάζεται να μάθετε ειδικούς κώδικες και προγραμματιστικές εντολές.

Στην προσπάθεια μου να φτιάξω τη ιστοσελίδα της εταιρείας μου www.plasteldeco.com  έψαξα και βρήκα πολλά προγράμματα σχεδίασης και φιλοξενίας ιστοσελίδων. Σε όλα όμως κάπου «κολλούσα», κάτι δεν δούλευε καλά και το αποτέλεσμα δεν ήταν ποτέ αρκετά ικανοποιητικό ή αξιοπρεπές. Μέχρι που ανακάλυψα το Πρόγραμμα Σχεδίασης WEBNODE και πραγματικά ενθουσιάστηκα. Όταν προχώρησα στην εγγραφή και άρχισα να σχεδιάζω και να υλοποιώ την ιστοσελίδα της εταιρείας μου ο ενθουσιασμός μου έγινε ακόμα μεγαλύτερος καθώς σταδιακά ανακάλυπτα όλο και περισσότερες δυνατότητες και υπηρεσίες του προγράμματος. Μέσα σε 2 ώρες είχα καταφέρει να δημιουργήσω μια εξαιρετικά ελκυστική ιστοσελίδα την οποία βελτίωνα σταδιακά μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ανακάλυψα ότι είχα την δυνατότητα να εισάγω φωτογραφίες από όλα τα προϊόντα της εταιρείας με περιγραφή και τιμές εφόσον το επιθυμούσα. Δημιούργησα επίσης το δικό μου domain name με εξαιρετικά απλό τρόπο και ελάχιστο έξτρα κόστος.

Με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου PUBLISH η ιστοσελίδα μου ήταν στο δίκτυο και μπορούσαν όλοι να την επισκεφτούν. Πραγματικά εκπληκτικό!!!

Το Webnode είναι ένα δωρεάν (χωρίς διαφημίσεις) εργαλείο δημιουργίας ιστοσελίδων το οποίο στοχεύει στο να βοηθήσει άτομα που δεν έχουν καμία εμπειρία σχεδιασμού και δημοσίευσης ιστοσελίδων να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο, ελκυστικό site μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Μόλις κάνετε την εγγραφή σας και δημιουργήσετε το δικό σας λογαριασμό Webnode, σας ζητείται να επιλέξετε ένα τίτλο και ένα σλόγκαν για το νέο σας site. Στη συνέχεια επιλέγετε μια από τις δεκάδες διαθέσιμες φόρμες και αρχίζετε να προσθέτετε το δικό σας περιεχόμενο (κείμενα, φωτογραφίες προϊόντων, στοιχεία επικοινωνίας κ.α.)

Το Webnode χρησιμοποιεί ένα ειδικό σύστημα το οποίο σας επιτρέπει να εισάγετε κείμενο, να ορίσετε τη μορφή και το μέγεθος των γραμμάτων, να εισάγετε φωτογραφίες, να αλλάξετε τη δομή της ιστοσελίδας και να δημιουργήσετε ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), γρήγορα και απλά.

Δεν θα βρείτε καλύτερο πρόγραμμα.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:

 

http://www.webnode.com/r/e2br1993

 

—————

Πίσω