Παιδικά σεντόνια και παιδικά χαλιά DISNEY - Το ιδανικό δώρο για παιδιά και γονείς

2011-01-24 07:37


ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ & ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ DISNEY   To καλύτερο δώρο για τα παιδιά αλλά και … τους γονείς

Η σειρά από παιδικά χαλιά & παιδικά σεντόνια της συλλογής Disney αποτελεί ιδανική ιδέα για δώρο.

Δώρο ταυτόχρονα πρακτικό και χρηστικό  για τους γονείς αλλά και ικανό να ενθουσιάσει και να ξεσηκώσει τα παιδιά μια και θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν τους αγαπημένους τους ήρωες στα σεντόνια τους αλλά και στο χαλάκι τους.

Τα παιδικά χαλιά της σειράς DISNEY είναι εμπνευσμένα από τον πολύχρωμο κόσμο των αγαπημένων ηρώων της DISNEY. H συγκεκριμένη συλλογή συνδυάζει τη ζεστασιά, την κορυφαία ποιότητα και ανθεκτικότητα των χαλιών ABC με τα πολύχρωμα ζωηρά σχέδια του μαγικού κόσμου της DISNEY. 

Η συλλογή έχει σχεδιαστεί με βάση αγαπημένους ήρωες Disney όπως τον Γουίνι, τα CARS, τις πριγκίπισσες Disney, τις νεράιδες Disney, τον Μίκυ, την Μίνυ,τη Hannah Montana κ.α.

Αυτά τα όμορφα σχεδιασμένα χαλιά  της συλλογής Disney έχουν κατασκευαστεί με μαστοριά και κέφι και συνιστούν το αποτέλεσμα χρήσης σύγχρονων τεχνολογιών που τα καθιστούν ανθεκτικά σε λεκέδες, υποαλεργικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Η κάθε συλλογή ακολουθεί το στυλ χρωμάτων και σχεδίων της ιστορίας Disney που αντιπροσωπεύει. Κάθε χαλάκι συνδυάζεται και συμπληρώνει αρμονικά άλλα προϊόντα της σειράς Disney Home και σας βοηθάει στο να δημιουργήσετε τα πιο χαρούμενα παιδικά δωμάτια στον κόσμο.

·         Συλλογή με Πριγκίπισσες DISNEY- Μεταμορφώστε το δωμάτιο της μικρής σας σε ένα υπέροχο κάστρο με χαρούμενα σχέδια και χρώματα .

·         Συλλογή CARS της DISNEY- Εμπνευσμένη από την επιτυχημένη ταινία κινουμένων σχεδίων, με χαρούμενα χρώματα που ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους.

·         Συλλογή με Νεράιδες Disney- Κάντε μια βόλτα στον μαγικό νεραϊδοκόσμο της Disney.

·         Συλλογή Winnie the Pooh- Βοηθήστε το μικρό σας να ζήσει τη χαρά της περιήγησης και εξερεύνησης του δάσους των 100 στρεμμάτων μέσα από της χαρούμενες ιστορίες του Winnie και της παρέας του.

Τα σεντόνια της σειράς Disney σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν. Τα εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια (Νεράιδες, Πριγκίπισσες, Cars, Winnie, Mickey, Minnie, Toy Story κ.α.)  και η άψογη ποιότητα τους τα καθιστούν κυρίαρχα στη αγορά του παιδικού σεντονιού. Τα παιδιά σας θα τα λατρέψουν.

Επισκεφτείτε το site μας στο http://www.disneycarpets.webnode.com/ για να δείτε την πλούσια συλλογή μας σε παιδικά σεντόνια Disney στις καλύτερες, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, τιμές της αγοράς.

 

PLASTELDECO- DISNEYCARPETS

Αγίου Δημητρίου 4Α,

Πλατεία Ψυρρή

Τηλ. 210-3218360

http://www.disneycarpets.webnode.com

email: info@plasteldeco.com

—————

Πίσω