ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ- ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

2011-01-24 07:40


ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ   – Παράγοντες που θα πρέπει να υπολογίσετε κατά την επιλογή σας

Η αγορά παιδικών σεντονιών για το δωμάτιο του παιδιού σας μπορεί να εξελιχθεί σε μια πολύ διασκεδαστική εμπειρία. Είναι σημαντικό τα σεντόνια να συμπληρώνουν την διακόσμηση του δωματίου σε χρώματα και σχέδια, δεδομένου ότι το κρεβάτι αποτελεί το κεντρικό στοιχείο διακόσμησης του παιδικού δωματίου. Θα πρέπει επίσης  να έχετε κατά νου ότι το παιδικό δωμάτιο αντανακλά την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα του παιδιού σας. Ως εκ τούτου είναι απαραίτητο τα παιδιά να συμμετέχουν στην όλη διαδικασία επιλογής και αγοράς.

Το πρώτο και σημαντικότερο, ασφαλώς , θέμα είναι αυτό της ασφάλειας.  Τα υφάσματα θα πρέπει να είναι 100 % βαμβακερά και υποαλλεργικά. Από πρακτικής άποψης , είναι σημαντικό τα σεντόνια θα πρέπει να είναι  πλενόμενα στο πλυντήριο και να είναι ανθεκτικά.

Από πολύ μικρή ηλικία, τα παιδιά έχουν σαφή άποψη για το τι τους αρέσει και τι όχι. Οι ήρωες της  Disney είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπητοί στα παιδιά. Λατρεύουν να τους βλέπουν στα σεντόνια, τα μαξιλάρια και τα παπλώματα τους.  Έχουν επίσης τις προτιμήσεις τους σε ορισμένα χρώματα τα οποία θα πρέπει να κυριαρχούν στην όλη διακόσμηση του δωματίου. Μια ωραία ιδέα είναι να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο με συγκεκριμένο θέμα όπως για παράδειγμα τις νεράιδες  ή τις πριγκίπισσες Disney, τον Mickey και την παρέα του, τα αυτοκίνητα της σειράς CARS κ.α.

Τα σεντόνια της σειράς Disney σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν. Τα εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια (Νεράιδες, Πριγκίπισσες, Cars, Winnie, Mickey, Minnie, Toy Story κ.α.)  και η άψογη ποιότητα τους τα καθιστούν κυρίαρχα στη αγορά του παιδικού σεντονιού. Τα παιδιά σας θα τα λατρέψουν.

Επισκεφτείτε το site μας στο http://www.disneycarpets.webnode.com/kidsbedding για να δείτε την πλούσια συλλογή μας σε παιδικά σεντόνια Disney στις καλύτερες, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, τιμές της αγοράς.

 

PLASTELDECO

Αγίου Δημητρίου 4Α,

Πλατεία Ψυρρή

Τηλ. 210-3218360

—————

Πίσω