Πορτραίτα ζωγραφικής από φωτογραφίες Δημιουργούμε για σας τα πιο όμορφα πορτραίτα ζωγραφικής από απλές φωτογραφίες. Γρήγορα, όμορφα και οικονομικά. Το πιο πρωτότυπο και προσωπικό δώρο! Φωτογραφίες γάμου, βάπτισης, αγαπημένων προσώπων ή ακόμα αγαπημένων κα

2011-01-24 07:33


Πορτραίτα ζωγραφικής από φωτογραφίες

Δημιουργούμε για σας τα πιο όμορφα πορτραίτα ζωγραφικής από απλές φωτογραφίες. Γρήγορα, όμορφα και οικονομικά. Το πιο πρωτότυπο και προσωπικό δώρο!

Φωτογραφίες γάμου, βάπτισης, αγαπημένων προσώπων ή ακόμα αγαπημένων καλλιτεχνών, ποδοσφαιριστών ή άλλων διασημοτήτων, τώρα μπορείτε να τους δώσετε την αξία που τους αναλογεί. Μετατρέψτε τις σε πίνακες ζωγραφικής και βάλτε τις σε περίοπτη θέση στο σαλόνι σας ή σε άλλους χώρους του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Η πιο όμορφη ιδέα διακόσμησης των τοίχων σας. Πρωτότυπη και οικονομική!

Η εταιρεία PHOTOPAINT, κάνοντας χρήση ενός συνδυασμού πρωτοποριακών προγραμμάτων επεξεργασίας φωτογραφιών, αναλαμβάνει με ιδιαίτερη επιτυχία να μετατρέψει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε πίνακες ζωγραφικής, πραγματικά έργα τέχνης.

Η διαδικασία είναι απλή και το σημαντικότερο δεν στοιχίζει ακριβά. Στέλνετε μία αγαπημένη σας φωτογραφία ή οποιαδήποτε εικόνα σας αρέσει σε ψηφιακή μορφή στο email της εταιρείας και το έμπειρο προσωπικό της  αναλαμβάνει να την επεξεργαστεί και να την μετατρέψει σε έργο τέχνης σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι πολλές και εξαρτώνται από το αντικείμενο της φωτογραφίας. Για παράδειγμα ένα ωραίο τοπίο εκτυπώνεται πολύ ωραία ως ελαιογραφία, ένα πορτραίτο μπορεί να εκτυπωθεί ως σκίτσο ή ελαιογραφία καθώς επίσης και σε τεχνοτροπία cartoon ή pop art. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να αφαιρεθούν ή να τονισθούν κάποιες λεπτομέρειες ή να εστιάσουν περισσότερο σε πρόσωπα ή αντικείμενα. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας εκπλήξει ευχάριστα, εσάς και όλους όσους θα έχουν την ευκαιρία να το θαυμάσουν στο χώρο σας.

  Εν συνεχεία η εταιρεία PHOTOPAINT αναλαμβάνει την εκτύπωση της επεξεργασμένης φωτογραφίας  σε καμβά (με ή χωρίς τελάρο), πόστερ ή ταπετσαρία τοίχου στις καλύτερες, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, τιμές της αγοράς.

Μπορείτε επίσης να στείλετε την αγαπημένη σας φωτογραφία για να την εκτυπώσουν σε καμβά στη διάσταση που θέλετε χωρίς κάποιο ειδικό εφέ ή με ένα απλό ρετούς.

 Τώρα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις αγαπημένες σας οικογενειακές φωτογραφίες, πορτραίτα, τοπία καλοκαιρινών ή χειμερινών διακοπών καθώς επίσης και να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο με παιδικούς ήρωες μετατρέποντας τα σε πίνακες ζωγραφικής, pop art ή καρτούν που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

 

PHOTOPAINT

http://www.photopaint.webnode.com/photo-gallery/portraits/

email: papazoglou_anna@yahoo.com

 

—————

Πίσω