Πρωτότυπα δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

2011-01-24 07:36


Πρωτότυπα δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πιστεύετε ότι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια καλή αφορμή να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας στο αγαπημένο σας πρόσωπο και αναζητάτε μια πρωτότυπη ιδέα δώρου για να δείξετε την αγάπη σας. Εμείς έχουμε να σας προτείνουμε κάτι που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και σίγουρα θα τον/ την συγκινήσει….

Μπορείτε να πάρετε μια όμορφη φωτογραφία που αποτυπώνει κάποια ιδιαίτερη στιγμή σας, να μας την στείλετε για να την μετατρέψουμε σε πίνακα ζωγραφικής και στη συνέχεια, εφόσον σας αρέσει το αποτέλεσμα, να την εκτυπώσουμε σε καμβά, μετατρέποντας την έτσι σε ένα έργο τέχνης μοναδικής αξίας για τους κατόχους της αλλά και ιδιαίτερης αισθητικής για όσους το βλέπουν.

Η εταιρεία PHOTOPAINT, κάνοντας χρήση ενός συνδυασμού πρωτοποριακών προγραμμάτων επεξεργασίας φωτογραφιών, αναλαμβάνει με ιδιαίτερη επιτυχία να μετατρέψει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες σε πίνακες ζωγραφικής, πραγματικά έργα τέχνης.

Η διαδικασία είναι απλή και το σημαντικότερο δεν στοιχίζει ακριβά. Στέλνετε μία αγαπημένη σας φωτογραφία ή οποιαδήποτε εικόνα σας αρέσει σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή και το έμπειρο προσωπικό της  αναλαμβάνει να την επεξεργαστεί και να την μετατρέψει σε έργο τέχνης σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι πολλές και εξαρτώνται από το αντικείμενο της φωτογραφίας. Για παράδειγμα ένα ωραίο τοπίο εκτυπώνεται πολύ ωραία ως ελαιογραφία, ένα πορτραίτο μπορεί να εκτυπωθεί ως σκίτσο ή ελαιογραφία καθώς επίσης και σε τεχνοτροπία cartoon ή pop art.

  Εν συνεχεία η εταιρεία PHOTOPAINT αναλαμβάνει την εκτύπωση της επεξεργασμένης φωτογραφίας  σε καμβά (με ή χωρίς τελάρο), πόστερ ή ταπετσαρία τοίχου στις καλύτερες, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, τιμές της αγοράς.

Δημιουργήστε ένα δικό σας μοναδικό έργο τέχνης που θα σας θυμίζει πάντα κάποια όμορφη στιγμή σας. Επισκεφτείτε το site μας, δείτε τις προτάσεις και τις τεχνοτροπίες που σας προτείνουμε, στείλτε μας mail και σίγουρα θα καταλήξουμε μαζί στο καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα.

 

PHOTOPAINT

http://www.photopaint.webnode.com

email: papazoglou_anna@yahoo.com

 

—————

Πίσω