ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ ΔΕΡΜΑ - Πλεονεκτήματα σε σχέση με το αληθινό δέρμα

2011-01-28 07:20

 

Πλαστικό Δέρμα : Πλεονεκτήματα σε σχέση με το πραγματικό δέρμα

 

Το δέρμα θεωρούνταν ως τώρα μια πολυτελής επιλογή υλικού λόγω της απαλής του υφής και της υψηλής αισθητικής του. Ωστόσο, πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι όλο και περισσότερος κόσμος, τα τελευταία χρόνια, καταφεύγει στη χρήση συνθετικού δέρματος τόσο για οικολογικούς όσο και για πρακτικούς λόγους.

 Το συνθετικό δέρμα (ή δερματίνη) συνιστά πλέον την κορυφαία επιλογή για τους περισσότερους κατασκευαστές αλλά και καταναλωτές. Είναι περισσότερο ελαστικό από το πραγματικό δέρμα , είναι μαλακό, δεν λεκιάζει, καθαρίζεται εύκολα και έχει εξίσου καλή αισθητική με το πραγματικό δέρμα.

 Το συνθετικό δέρμα είναι επίσης πολύ πιο οικονομικό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να έχει ένα πολύ καλό αισθητικά αποτέλεσμα δέρματος σε προσιτή τιμή.

 Πολύς κόσμος όταν ακούει για συνθετικό δέρμα φέρνει στο νου του τις παλιότερες εκδοχές συνθετικών δερμάτων  που έδειχναν εξαιρετικά ψεύτικα και μύριζαν έντονα πλαστικό. Οι νεότερες εκδοχές συνθετικού δέρματος είναι απόλυτα ρεαλιστικές, βγαίνουν σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και τις περισσότερες φορές είναι δύσκολο να τα ξεχωρίσει κανείς από τα αληθινά δέρματα. 

 Μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων συνθετικού δέρματος, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, θα βρείτε στο κατάστημα PLASTEL (https://www.plasteldeco.com/pvcleather ) στο κέντρο της Αθήνας.

 

ΠΛΑΣΤΕΛ

Αγίου Δημητρίου 4,

Πλατεία Ψυρρή,

10554

Τηλ.   210-3218360        

https://www.plasteldeco.com

 

—————

Πίσω