ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ & ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ ΜΑΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΧΑΛΙΩΝ

  ACTION LINE- Μηχανής

Η συλλογή χαλιών ACTION LINE παράγεται αποκλειστικά με υλικά πρώτης κατηγορίας. Είναι κατασκευασμένα υπό συνεχή έλεγχο της ποιότητας. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά νήματα πολυαμιδίου. Πρόκειται για ιδιαίτερα χαλιά που ξεχωρίζουν για τα έντονα χρώματα τους και την εύκολη συντήρηση τους. Πλένονται στο πλυντήριο.

TOP LINE- Χειροποίητα

Η συλλογή χαλιών TOP LINE κατασκευάζεται με την κορυφαία ποιότητα υλικών που πληρούν όλα τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας. Αυτά τα χαλιά έχουν δουλευτεί στο χέρι με την τεχνική TUFT που απαιτεί συγκεκριμένους ελέγχους ποιότητας των διαδικασιών κατασκευής. Κατασκευασμένα σχεδόν αποκλειστικά από υποαλλεργικά ακρυλικά νήματα. Καθαρό βαμβάκι προστίθεται στα χαλιά για να τα καταστήσει ακόμα πιο υγιειή για χρήση από μικρά παιδιά. Έχουν βάρος 3,1 kg/ m².

FUN LINE- Μηχανής

 Η συλλογή χαλιών FUN LINE παράγεται αποκλειστικά με υλικά πρώτης κατηγορίας. Είναι κατασκευασμένα υπό συνεχή έλεγχο της ποιότητας. Κατασκευάζονται αποκλειστικά από υποαλλεργικά ακρυλικά νήματα. Έχουν βάρος 2,65 kg/ m². Πλένονται στο πλυντήριο.

 ESNA LINE- Μηχανής

Η συλλογή χαλιών ESNA LINE παράγεται αποκλειστικά με υλικά πρώτης κατηγορίας. Είναι κατασκευασμένα υπό συνεχή έλεγχο της ποιότητας. Κατασκευάζονται αποκλειστικά από υποαλλεργικά, αντιμικροβιακά  ακρυλικά νήματα για να μην δημιουργούνται ακάραια στο πέλος. Πλένονται στο πλυντήριο.

DOOR MATS

Πρόκειται για ψάθινα χαλιά με φυσικά χρώματα (coco mats) και υπόστρωμα PVC (πλαστικό)

Το βάρος τους είναι 5,18 Kg/ m²

ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΥΡΤΙΝΑΣ

 

Ύφασμα Βαμβακερό
Είναι οικονομικό, ανθεκτικό, απορροφά μέχρι 20% υγρασία χωρίς να δίνει την αίσθηση ότι είναι υγρό, ράβεται εύκολα, δεν «μπαίνει» σημαντικά στο πλύσιμο και, όταν περιέχει και συνθετικό, δεν ξεθωριάζει. Χρησιμοποιείται όλες τις εποχές του χρόνου.

 

Ύφασμα Βουάλ

Ύφασμα 100% πολυεστερικό. Ανθεκτικό, καθαρίζει εύκολα και πλένεται στους 30 βαθμούς κελσίου.

 

Ύφασμα Microfiber

Συνθετικό ύφασμα. Είναι εξαιρετικά μαλακό και κρατάει καλά τη μορφή του. Ανθεκτικό, εύκολο στο καθάρισμα, δεν μαγνητίζει τις τρίχες και τη σκόνη.