ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΦΥΛΛΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ – Απεριόριστες εφαρμογές

2011-01-28 07:19

 

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΦΥΛΛΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ Απεριόριστες εφαρμογές

Συχνά ο κόσμος αναζητάει τρόπους να εκσυγχρονίσει ή απλά να ανανεώσει τη διακόσμηση του σπιτιού του χωρίς μεγάλο κόπο και φυσικά χωρίς να χρειάζεται να διαθέσει πολλά χρήματα. Τα αυτοκόλλητα φύλλα διακόσμησης της εταιρείας ALKOR DÉCOR διατίθενται σε 350 διαφορετικά σχέδια και μπορούν να εφαρμοστούν σε όλες τις επίπεδες επιφάνειες όπως τοίχους, παράθυρα, καθρέφτες, πόρτες, μπάνια, τραπέζια, οροφές ακόμα και στο δάπεδο.

Τα συγκεκριμένα φύλλα διακόσμησης μπορούν να δώσουν μια διαφορετική νότα σε χώρους όπως υπνοδωμάτια, μπάνια, κουζίνες, σαλόνια, παιδικά δωμάτια καθώς και επαγγελματικούς χώρους. Καθαρίζουν εύκολα και το αυτοκόλλητο έχει σχεδιαστεί να αντέχει ακόμα και σε χώρους με υδρατμούς όπως τα μπάνια και οι κουζίνες. Επίσης τα αυτοκόλλητα φύλλα ALKOR  μπορούν να αφαιρεθούν με ευκολία από την επιφάνεια που έχουν επικολληθεί και να επικολληθούν εξίσου καλά σε άλλη επιφάνεια.

Η σειρά αυτοκόλλητων φύλλων της ALKOR περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια δέρματος, μάρμαρου, πλακιδίων, φελλού, πέτρας, μετάλλου, βιτρώ, ξύλου καθώς επίσης και πολλές παιδικές παραστάσεις.

Οι τιμές των αυτοκόλλητων φύλλων της σειράς ξεκινούν από 2 ευρώ το μέτρο (ρολά φάρδους 45 εκ., 67 εκ και 100 εκ). Η τοποθέτηση τους είναι ιδιαίτερα εύκολη και σε περίπτωση λάθος μπορείτε να τα ξεκολλήσετε και να τα ξανακολλήσετε.

 

PLASTELDECO

Αγίου Δημητρίου 4Α,

Πλατεία Ψυρρή

Τ.Κ. 10554

http://www.plasteldeco.com

https://www.photopaint.webnode.com

email: info@plasteldeco.com

—————

Πίσω