E-ARTEMIDA- Ο ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ- ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

2012-01-15 19:24

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το ηλεκτρονικό περιοδικό e- ARTEMIDA δημιιουργήθηκε με σκοπό να καταγράψει κάθε σημαντικό και αξιόλογο γεγονός ή εκδήλωση που λαμβάνει χώρα στη περιοχή της Αρτέμιδος και να προωθήσει τις τοπικές επιχειρήσεις & υπηρεσίες του τόπου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το ηλεκτρονικό μας περιοδικό προσδοκά να αναδείξει τις ομορφιές της περιοχής μέσα από φωτογραφίες άρθρα και αφιερώματα στις όμορφες παραλίες της, τα τουριστικά της αξιοθέατα, τους αρχαιολογικούς της χώρους και τους χώρους αναψυχής.

Ο επαγγελματικός οδηγός του Δήμου Αρτέμιδος σχεδιάστηκε για  να αναδείξει και να προωθήσει μικρές,  μεσαίες αλλά και   μεγάλες επιχειρήσεις και επαγγελματίες που πιθανόν να μην έχουν παρουσία στο Internet και οι οποίες δραστηριοποιούνται στη περιοχή της Αρτέμιδος (Λούτσα).

Το Internet συνιστά πλέον ένα εξαιρετικά σημαντικό μέσο προώθησης και προβολής των επιχειρήσεων, όχι μόνο στην τοπική αγορά αλλά και πανελλαδικώς.

Κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να διατηρήσει την δυναμική και ανταγωνιστικότητα της αλλά και να διασφαλίσει, στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, την επιβίωση και την υγειή και κερδοφόρα λειτουργεία της, θα πρέπει να έχει παρουσία στο διαδίκτυο ώστε να καθιστά ευρέως γνωστά τα προϊόντα της, τις υπηρεσίες και τις προσφορές της.

Εμπιστευτείτε σε μας την προβολή της επιχείρησης ή των επαγγελματικών σας υπηρεσιών για να αναδείξουμε όλοι μαζί την εμπορική δυναμική του δήμου μας.

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο : https://e-artemida.webnode.com/ για να καταχωρήσετε την επιχείρηση σας και να διασφαλίσετε την προβολή της στη περιοχή της Αρτέμιδος, Λούτσα.
 

 

—————

Πίσω